top of page

Treningstilbud

På GYMN har vi trening for alle nivåer og alle aldre. Her kan du trene på egen hånd, være med på gruppetimer, trene inne, ute eller online. Vi har garantert noe som passer for deg!

Egentrening

Uansett hvem du er og hva du vil trene, er våre treningsrom et sted for deg. Her kan du løfte tungt, bli svett, trene bevegelighet og bli kjent med kroppen din på nye måter. Vi har to store rom med alt du trenger for en kondisjonsøkt eller styrkeøkt. Frivektsonene våre har flere løftestasjoner, benker og et godt utvalg av manualer. Kombiner gjerne styrketreningen med gode intervalløkter eller sykling i vår utholdenhetssone på senteret. Finn det apparatet som passer for deg og din egentrening. Ønsker du innspill på hva som er riktig trening for deg ta kontakt så hjelper vi deg.

sindre.jpg
IMG_1011.jpg

Sykkel i sal

Vi har et bredt sykkeltilbud, både for deg som vil sykle lett og for deg som ønsker en tøffere økt. Sjekk ut timeplanen vår!

Gruppetrening

Gruppetrening er gøy og motiverende! Hos oss får du gruppetimer som gir deg både treningsglede og treningsutbytte. Vi er stole av å ha et så variert tilbud av gruppetimer. Å trene sammen med andre kan gi økt motivasjon og energi. Vi tilbyr både inne- og utendørs gruppetimer. Vi oppfordrer deg til å teste nye timer for variasjon og inspirasjon!

IMG_0891.jpg
134058218_444351883349928_32768648258070

Online

Med online-medlemskap kan du trene fra hvor som helst og når som helst. Her er det du som bestemmer. 

Du trenger ikke være god for å begynne!

Men du må begynne for å bli god. 
bottom of page